Aktiivse elustiili ja treeningutega käib teadlik toitumine kokku nagu sukk saapaga. Toitumine toetab sportimist - see on kütuseks, mille baasil end arendada - ja õiged valikud menüüs aitavad ka taastumisele kaasa. Märtsi loengus räägib Kerstin Joandi, milline võiks olla harrastussportlase menüü, mille poolest erineb toitumine olenevalt treeningu tüübist, kuidas võiks toituda treening- ja võistlusperioodil ning millele keskenduda enne, pärast ja sportimise ajal.
Kerstin Joandi on toitumisnõustaja Spordimeditsiini Sihtasutuses ja spetsialiseerunud just spordiga tegelevate inimeste toitumisele. Ta on lõpetanud Kopenhaageni ülikooli toitumisteaduste erialal ja esimese eestlasena Rahvusvahelise Olümpiakomitee sportlaste toitumise täiendõppeprogrammi. Kerstin on ka rahvusvahelise sporditoitumise registri liige.