Toitumine mängib rolli kõigi sportijate soorituses ja taastumises, olenemata tasemest või treeningkordade arvust. Õige toitumine aitab parandada tulemusi ja vähendada vigastuste riski. Seekordses loengus keskendume harrastussportlase toitumisele ja räägime, kuidas võiks oma toitumist planeerida jõutreeninguga tegelejad või kardio fännid, aga ka need, kelle treeningkavas on mõlemat sorti treeningud.
Kerstin Joandi jagab, kuidas võiks sportija planeerida ja valida toidud vastavalt oma päeva- ja treeningkavale, sh:Kerstin Joandi on üks vähestest sporditoitumise spetsialistidest Eestis. Ta on omandanud Kopenhaageni ülikoolis toitumisteaduste magistrikraadi ja läbinud Rahvusvahelise Olümpiakomitee kõrgelt tunnustatud sporditoitumise diplomiprogrammi. Kerstin rakendab oma töös teaduspõhisust ja hoiab ennast kursis sporditoitumise maastikul toimuvaga teaduskonverentside ning täienduskoolitustega. Kerstin on sporditoitumise spetsialist Spordimeditsiini Sihtasutuses ning teeb koostööd Team Estonia ja Audentese Spordigümnaasiumiga, toetades nii harrastus-, tipp- kui ka noorsportlasi.